17 Ocak 2019 Perşembe

Unutursam Fısılda Filmi Nerede Çekildi Oyuncuları Konusu

Bu konumuz da Unutursam Fısılda adlı sinema filminden bahsedecegiz Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi Unutursam Fısılda filmi oyuncuları Unutursam Fısılda nasıl Unutursam Fısılda kadrosu Unutursam Fısılda yorumları

Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği yapımda Hümeyra ve Işıl Yücesoy iki kız kardeşi canlandırıyor. Filmin yapımcısı yine TAFF Pictures.


2014 yılında çekilen film Ege’nin şirin köyü Birgi’de çekildi. İzmir, Ödemiş’e bağlı olan Birgi 2012 yılında Unesco tarafından Dünya Mirası listesine eklenmiştir. Filmden kareler haberin devamındadır.
İki ses sanatçısı kardeş olan Hanife ve Ayperi’nin hikayesinin anlatıldığı film, gidenlerin ve kalanların öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Abla Ayperi yaşadıkları kasabadan Tarık ile beraber müzik aşkıyla ve de özgürlükleri için uzaklaşırken, yanında kardeşinin sırrını da götürür. Hanife’nin yaşamını şekillendirecek olan bu sır, Ayperi içinse hayati önem taşımaktadır. Yıllar sonra karşı karşıya geldiklerinde iki kız kardeşin yapabildikleri ve yapamadıkları ortaya dökülecektir.


Previous Post
Next Post

0 comments: