23 Temmuz 2014 Çarşamba

Yeşil Deniz Dizisi Oyuncuları , Yeşil Deniz Dizi Konusu

Yeşil Deniz Dizisi Oyuncuları , Yeşil Deniz Dizi Konusu

Trt 1 ekranlarınca çok yakında izleyiciyle buluşacak olan Yeşil Deniz dizisinin 1. bölüm  fragmanı yayınlandı. Yaz döneminde TRT ekranlarında gelen bir çok yeni dizi ardından bir yenisi daha ekleniyor. Eğe yöresinin özeliklerini anlatacak olan dizinin çekimlerininin büyük bir kısmı Muğla ve Aydında yapılacaktır. Eylül ayının ilk haftalarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin çekimleri hala devam etmektedir.

Bu Yazımızda Yeşil Deniz Dizisinin Oyuncu kadrosunu ve Konusu hakkında bilgiler vereceğiz. Yeşil Deniz dizisinin oyuncu kadrosu her ne kadar tanınmış olmasada dizi konumu ve seneryosu ile büyük begeni toplayacağı kesin. Eğe bölgesinde çekilen bir çok dizi izleyiciler tarafından hem büyük bir begeniyle izlenmiştir.Yeşil Deniz Dizisi Oyuncular , Yeşil Deniz Dizi Konusu

Yeşil Deniz Dizi Oyuncuları


TRT de başlayacak olan Yeşil Deniz dizisi oyuncuları hakkında şuan bir bilgi sahibi değiliz. Yeşil Deniz Dizisi Eğe Bölgesinin yöresini iyi bilen oyucular tarafından çekildiğini düşünüyoruz

Yeşil Deniz Dizisi Konusu 


TRT ekranlarının sevilen dizisi olma yolunda ilerlereyen Yeşil Deniz dizisi muhtemel olarak 1990 yıllarda yaşanmış olan gerçek bir olaydan esinlenerek seneryosunun yazıldığını düşünüyoruz.


Son zamanlarda TRT  ekranlarında yayınlanan dizilerde büyük bir izleyici kitlesi olduğunu görüyoruz. Gerek Seksenler dizisi gerekse Kızıl Elma dizisi bu alanda izleyici tarafından tam not almış olan dizilerdir.
Previous Post
Next Post

0 comments: