24 Haziran 2014 Salı

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sandık Görevlileri Ne Kadar Ücret alacak


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sandık başında duranların alacakları para ne kadar, 10 ağustos cumhurbaşkanlığında sandık görevlileri kaç para alacak10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sandık Görevlileri Ne Kadar Ücret alacak.


10 Ağustos tarihinde tarihi bir Seçim daha yapılacak. 11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün görev süresinin dolmasına çok az kaldı. bu arada partilerde kendi adaylarını  belirlemeye başladılar. 10 Ağustos 2014 Pazar günü oy kullanmak için sandık başına gidecegiz. Peki Biz sandık başına giderken sandık başında görevli  olan Parti üyeleri ne kadar Ücret alacak.

10 ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri sandık görevlisi ne kadar alacak, 10 ağustos seçimlerinde sandık başkan yardımcısı kaç tl alacak, sandık görevlisi ağustos 2014, sandık kurulu üyesi ücretleri, ağustos 2014 cumhur başkanlığı seçimler sandık görevlisi, sandık görevlisi ücreti, sandık görelileri ne kadar ücret alıyo, seçimde görev alanlar ne kadar alacak,


Her Seçimde olduğu gibi Bu seçimdede Partiler Sandık başında görevli olacak kişiler belirleyecek. 30 Mart Yerel Seçimlerde Sandık başında duran görevlilern aldıkları ücretler belliydi. Acaba bu secimdede ücretlerde herhangi bir değişiklilik olacak mı merak konusu

10 Ağustos 2014 Pazar günü yaklaşık olarak 45 milyon secmen oy  kullanacak. İlk defa Halka açık bir şekilde seçilecek olan Cumhur başkanı kim olacak?
Previous Post
Next Post

0 comments: