26 Haziran 2014 Perşembe

Ütopya Yarışması Başvuruları - Ütopya yarışması ne zaman başlıyor


Ütopya Yarışması Başvuruları - Ütopya yarışması ne zaman başlıyor,Ütopya Yarışma Fragmanı Ütopya Tv8 izle,Tv8′in yeni popüler yarışma programı Ütopya’nın tanıtımı yayınlandı.

Acunn Ilıcalının 80 Milyon TL vererek satın aldığı kanalı TV8 i en çok izlenen 3 kanal arasına sokma çabaları tüm hızıyla devam ediyor. Acunn.com da yayınlanan habere göre yeni dönemde bir çok yenilik yaparak kanalın izleyicisini arttırmak isteyen Acun Ilıcalı tüm hazırlıklara devam ediyor

TV8 de başlayacak olan Ütopya Yarışması Ne zaman başlıyor.



Yeni Yayın Dönemimde TV8 ekranlarında izleyicilerele buluşacak olan yarışma programında toplam 15 yarışmacı mücadele edecek. Yarışmacılar Issız bir adada hayvancılık yaparak geçimlerini saglayacaklar. Tabi Doğal olarak yarışma birincisinede Para ödülü verilecek.

Tv8 ekranlarında başlayacak olan yeni yarışma programında bütün yarışmacılar kendilerine sıfırdan yeni bir hayat kuracaklar. VE kurdukları bu hayyatta kurallarıda kendileri belirlecek.

Ütopya Yarışması Başvurusu Nasıl olacak.


Acun Ilıcalının hazırlayıp sunacağı Ütopya yarışması başvuruları başladı Ütopya.com.tr adresinden herhangi bir şart belirtmeksizin katılabilirsiniz.


Previous Post
Next Post

0 comments: