28 Haziran 2014 Cumartesi

Kaçak Gelinler Şebnem - Selin Şekerci Kimdir Hayatı ve resimleri

Kaçak Gelinler Şebnem - Selin Şekerci Kimdir Hayatı ve resimleri 


Kaçak gelinler dizisi Şebnem kimdir  hayatı ve resimlerini buradan ögrenebilirsiniz. Star tv de haziran ayında başlayan Kaçak gelinler dizisinde rol Alan Şebnem - Selin Şekerci Kimdir. Hep birlikte yakından biraz tanıyalım.
kaçak gelinler, kaçak gelinler oyuncuları kimler, kaçak gelinler konusu nedir, kaçak gelinler şebnem karakteri, şebnem kaçak gelinler, kaçak gelin şebnem, kaçak gelin şebnem resimleri, kaçak gelinler şebnem gerçek ismi nedir, kaçak gelinler şebnem gerçekte kimdir,

Yaz sezonunun girmesi ile birlikte Televizyonda karşımıza çıkan bir çok dizi oldu. Bunlardan biriside Star tv de başlayan Kaçak Gelinler Dizisi. peki Dizide rol Alan Selin Şekerci.

Selin Şekerci Kimdir Hayatı ve Resimleri

Ad Soyad :Selin Şekerci
Yaşı :26
D.Yeri: izmir
D.Tarihi: 01 Haziran 1988
Burcu :İkizler

Kaçak gelinler dizisinde rol alan Şebnem - Selin Şekerci İzmir de doğmuştur.1988 yılında doğmuş olan Selin Şekerci İlk ve orta okulu izmirde okumuştur.İzmir Devlet Tiyatrolarında eğitim almıştır.İlk olarak 2007 de yılında Kavak Yelleri adlı dizide rol almıştır. 2008 yılında ise Turkcell Seleconların reklam filminde oynamıştır. ve bu sayede Türkiye onu tanmış oldu. Yine 2008 yılında ise Melekler Korusun adlı dizide uzun bir süre rol almış ve oyunculuğunu kanıtlamıştır.


 kaçak gelinler şebnem kaç yaşında adı ne, selin şekerci kimdir, selin şekerci resimleri, selin şekerci kaç yaşında, selin şekerci, selin şekerci foto galeri, selin şekerci hakkında bilgi, selin şekerci biyografi, selin şekerci twitter hesabı, selin şekerci iletişim, selin şekerci boyu kilosu kaç
Previous Post
Next Post

0 comments: