29 Haziran 2014 Pazar

Güzel Köylü Dizisi Kamuran (Esin Civangil) kimdir ? Resimleri ve Hayatı

Güzel Köylü Dizisi Kamuran (Esin Civangil) kimdir ?


Star Tv nin sevilerek izlenen dizisi Güzel Köylü nün oyuncu kadrosunu tanıtmaya devam ediyoruz. İlk bölümü ile izleyiciyi kendisine bağlayan dizi ilerki bölümlerde ne gibi bir oyun sergileyecek hep birlikte göreceğiz.

Güzel Köylü Kamuran Esin Civangil Kimdir,güzel köylü dizisi kamuran - esin civangil kimdir,Güzel Köylü Kamuran Esin Civangil,Güzel Köylü dizisi oyuncu kadrosu isimleri,Güzel Köylü İzle Güzel Köylü İlk Bölüm İzle

Star Tv de yeni başlayan Güzel köylü Dizisi Esin Civangil kimdir . Başrollerini Gizem Karaca , Su Kutlu , Berk Cankat ,Simge selcuk ve Esin Civangil gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Güzel Köylü dizisinin en çok fenomen olan oyuncusu Kamuran - Esin Civangil hakkında derlediğimiz hayatından bir kaç yazı paylaşıyoruz.

Esin Civangil 1982 yılında Kocelinde dünyaya gelmiştir. Dizi karakteri ise Kamurandır. İlk olarak 2002 yılında Atv de başlayan Ekmek Teknesi dizisinde rol almıştır. Daha sonra bir çok fenomen dizidede rol almıştır. bunlardan bir kaçtanesi Arka Sokaklar , Mavi Rüya , Sır Kapısı vb.

Esen Civangil en son 2013 yılında Gönül Hırsızı Dizisinde boy göstermiştir. o tarihdn bu yana herhangi bir yerde oynamamıştır.
Previous Post
Next Post

0 comments: