26 Haziran 2014 Perşembe

Ruhumuzun Aynası Dizisi oyuncuları Kimler - Konusu Nedir


Ruhumuzun Aynası Dizisi oyuncuları Kimler - Konusu Nedir,ruhumuzun aynası dizisi kemal kimdir, ruhumuzun aynası dizi oyuncuları, ruhumuzun aynası dizisindeki kemal kim, ruhumuzun aynasndaki kemalin gerçek adı, 


Ruhumuzun Aynası Dizisi çok yakında Fox Tv ekranlarında olacak. Fox Tv de komedi olarak yayın yapacak olan Ruhumuzun Aynası dizisi oyuncuları kimler onları tanıyacağız.

Dizinin başrol oyunculugunu Tugba Ünsal ve Filiz Ahmet paylaşacak. Dizide Tugba ünsal Elçin karakterinde Filiz Ahmet ise Gülpare karakterini canlandıracak. Filmin yapımını ise Bando Film üstlendi. Bütün Çekimlerini Bando Filmin yapacağı dizinin yönetemeni ise Bülent Özer olacak.


Ruhumuzun Aynası Dizisinde Kimler Rol alacak

Ruhumuzun Aynası Dizisi çok yakında Foz Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Tuba Ünsal ın ve Filiz Ahmet in başrolunü paylaçacağı dizide hayatın tüm planları alt üst eden sürprizleri ve insan ruhuna ayna tutan zıtlıklar üstüne kurulu bir mahalle komedisi.


‘Ruhumuzun Aynası’nın oyuncu kadrosu
Özgürcan Çevik
Ayşen Gruda
 Engin Alkan
Suzan Aksoy
Murat Akkoyunlu
Barış Yalçın
Haktan Pak,
Bora Akkaş ve Alpay Şayhan yer alıyor

özgürcan çevik kimdir, özgürcan çevikkaç yaşında, özgürcan çevik yaşı, özgürcan çevik biyografisi, özgürcan çevik resimleri, özgürcan çevik sevgilisi, özgürcan çevikkaç doğumlu, özgürcan çevik fotoğrafları, özgürcan çevik ruhumuzun aynası dizisi,özgürcan çevik uhnutma beni dizisi,
Previous Post
Next Post

0 comments: