22 Ağustos 2014 Cuma

Şeref Meselesi Dizisi Soner - Şükrü Özyıldız Kimdir Hayatı ve Biyografisi

Şeref Meselesi  Soner - Şükrü Özyıldız Kimdir Hayatı ve Biyografisi, Şeref Meselesi Dizisi  soner kimdir, Şeref Meselesi Dizisi  oyunculari ve isimleri nelerdir, Şeref Meselesi Dizisi şükrü özyıldız kimdir, Şeref Meselesi Dizisi  soner karakterini canlandıran kim, Şeref Meselesi Dizisi şükrü özyıldız resimleri,

Kanal D de yeni başlayacak olan ve başrollerini Tamer - Kerem Bursin ile paylaşacak olan Şükrü Özyıldız dizide en çok aranan isimler arasında bulunmaktadır. Kanal D ekranlarında eylülde ayında izleyiciyle buluşacak olan Şeref Meselesi dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız dizide Soner karakterini canlandırmaktadır.

Şeref Meselesi Dizi oyuncuların Tüm Listesi için Buraya Tıkayın.


Kanal D nin begenilen dizi olma yolunda ilerleyen Şeref Meselesi dizisi daha ilk fragmanında adından çokca bahsettirmeye başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve Seneryosu ile izleyiclerin gönlüne taht kuran dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz . Bi önceki yazımızda Taner Kerem Bursinin profilini paylaşmıştık bu linke tıklayarak Kerem Bursinin profiline ulaşabilirsiniz .

Şeref Meselesi Dizisi Soner - Şükrü Özyıldız Kimdir Hayatı ve Biyografisi


İsim: Şükrü
Soy İsim: Özyıldız
Karakteri: Soner
D.Yeri:İzmir
D.Tarihi:18 Şubat 1988
Yaşı: 26
Rol Aldığı Diziler :Derin Sular , Uçurum , Benim Hala Umudum var.

Şeref Meselesi Dizisinde rol alan Soner - Şükrü Özyıldız. daha önce bir çok dizide büyük başarılara imza atmıştır. İlk olarak Derin  Sular adlı dizide rol alan yakışıklı oyuncu daha sonra ucurum adlı dizide oynadı . En son olarakta Benim Hala Umudum var dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu şimdide Şeref Meselesi dizisinde baş rol oynamaktadır.

Şeref Meselesi Dizisi Soner - Şükrü Özyıldız Resimleri




Previous Post
Next Post

0 comments: